Het gevoel van Metal Art

Er heerst een rust bij aankomst in de winkel, welke altijd lekker ruikt naar materiaalgebruik. Een kleine winkel met een groter atelier, waar allerlei machines en werktuigen alles behalve rustig staan te draaien. Rondkijken alleen al is een ervaring. Terwijl de koffie voor u gezet wordt, komen soms de kinderen even langs om iets te vragen en dat terwijl het stel verliefden uit Antwerpen de ringen aan het passen is. Een fijn bedrijf.
 
Sinds 1999 zijn het koppel Mireille en Joeri hun passie aan het uitoefenen en het steeds groeiende succes van Metal Art bewijst de vakkundigheid die zij hebben. Zij verkopen producten waar persoonlijk contact bij nodig is en mensen komen dan ook uit heel BeNeLux naar Alkmaar om sieraden te laten maken door Metal Art.
 
Voor de meest uiteenlopende zaken kun je er terecht. De een heeft een dierbaar sieraad dat gemaakt mag worden, de ander komt voor een bijzonder sieraad of juist ‘gewoon’ iets moois als toevoeging op de collectie. De meeste komen echter voor trouwringen en daar kun je Metal Art ook specialist in noemen. Vooral door het gebruik van bijzondere materialen als staal en zirkonium hebben de trouwringen van Metal Art een wereldwijde aantrekkingskracht.
 
Iedereen komt binnen met een specifieke wens, net even iets anders en voor iedereen is er dezelfde tijd en aandacht. Na veertien jaar vakmanschap, weten Joeri en Mireille dat iedere klant die binnenkomt avontuur meebrengt en de creativiteit prikkelt; hetgeen wat het koppel plezier geeft en dat merk je! 

Laat 81               1811 EC                Alkmaar               072 520 21 12               info@metalart.nl

Wedstrijd NOW 2010

De Nederlandse OntwerpWedstrijd, NOW