Facebook   

Openingstijden


Uw winkelmandje

Openingstijden

Wij werken het liefste op afspraak, zodat we rustig de tijd voor u kunnen nemen.

Open op:
Donderdag van 10.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur

Dinsdag, woensdag, zondage en op avonden alleen op afspraak.
U bent van harte welkom!

Laat 81               1811 EC                Alkmaar               072 520 21 12               info@metalart.nl

Rondwandeling door onze winkel en werkplaats

Waar

Metal Art is te vinden op de Laat op nummer 81. Dit is één van de twee grote winkelstraten van Alkmaar in het hart van Noord Holland. Combineer een bezoek aan Metal Art met winkelen in Alkmaar of een stoere strandwandeling. Als u van ver komt is het verstandig contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. U kunt ons bellen op 072 520 2112 of een e-mail sturen aan info@metalart.nl  

Graag sturen wij u een boekje met leuke winkels in de binnenstad van Alkmaar. Hierin staat ook een plattegrond waarmee u onze winkel prima kunt vinden. 

U kunt in de omgeving prachtige wandelingen maken aan de kust bij Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Schoorl, Groet of Camperduin. Andere plaatsen in de buurt zijn Bergen en Heiloo. Voor de wandelliefhebbers raden we Bergen aan met zijn mooie bossen en heide.

Route met de trein

Onze winkel is op de Laat, op het stukje tussen de Bloemstraat en het Groot Nieuwland. Het is een wandeling van ongeveer 15 minuten.
Wandelroute vanaf het station:
Als je uit het station komt ga je rechts af. Bij de stoplichten linksaf het Scharlo op. Loop rechtdoor langs de rotonde en steek de Singel over. Loop rechtdoor de Gasthuisstraat in en langs de Grote Kerk (aan je rechter hand). Voorbij de kerk iets naar rechts en dan de Langestraat in. Loop deze winkelstraat helemaal uit. Vóór de gewelfde stenen brug (lijkt meer op een pleintje met een bult) naar rechts (Kraanbuurt). De eerste grote straat die je kruist is de Laat. Ga hier naar links en loop door tot de Kapelkerk. Aan de overzijde van de Laat op nummer 81 vind je onze winkel.

Route met de auto

Met de auto vanuit Haarlem
Vanuit de richting Haarlem rijdt u op Alkmaar aan over de A9. Houd de borden aan waarop staat: Centrum. Neem de rotonde vóór Alkmaar 1/2 (rechtdoor) en ook de tweede rotonde neemt u 1/2. Volg de weg, dit is de Vondelstraat. 
Van de Vondelstraat slaat u links af de Limmerhoek in (net voor het Accijnstorentje). De Limmerhoek gaat van zelf over in de Laat. De meeste parkeerplaatsen zijn aan de rechterkant van de Laat. U moet hier wel betalen! De automaten accepteren alleen muntgeld.
Op een drukke zaterdagmiddag is het parkeren op de Laat moeilijk. Parkeer dan in garage De Schelphoek. deze ligt aan het eind van de Vondelstraat, net vóór u linksaf de Limmerhoek op zou rijden.

Is de Schelphoek vol, volg dan de pijlen van de P-route verder naar garade De Karperton. Deze heeft de ingang op de Dijk. Hiervandaan lopend verder: Verlaat de garage uit via de hoofduitgang. Dit is waar u de garage binnen bent gereden. Ga naar links als u de garage uit loopt. Neem de eerste rechts (de Achterdam met de dames van plezier) of de tweede rechts (de Kooltuin met een prachtig smal watertje). Aan het eind de witte brug over en loop rechtuit de Appelsteeg in. Aan het eind links (Fnidsen) en gelijk weer rechts de Hekelstraat in. Steek aan het eind van de Hekelstraat de Platte Stenenbrug recht over en loop het smalle straatje in, de Kapelsteeg. De weg die u dan kruist is de Laat. U ziet Metal Art schuin aan de overkant, links.

Tips

Wist u dat Alkmaar echt een leuke winkelstad is? Combineer daarom een bezoek aan Metal Art met een dagje winkelen in Alkmaar. De stad heeft een historische centrum en u kunt er een boeiende rondwandeling door maken. Een stoere strandwandeling maakt u in de nabije omgeving.
Taartjes eten is het leukste bij Fermento (Laat 123). Heerlijke broodjes en prima koffie vindt u bij Anne en Max (Kraanbuurt 3). Trek in een bijzonder soepje? Die vind je bij SOEPP in de Hekelstraat.

adres:


Metal Art
Laat 81
1811 EC Alkmaar (NH)
tel: 072 - 520 21 12
postadres:
Postbus 3080
1801 GB  Alkmaar

KvK: 37074009