Bijzondere trouwsieraden

Niet iedereen wil een ring als trouwsieraad. Er zijn genoeg mensen op zoek naar een trouwsieraad dat uniek en apart is. Iets anders dan gewoon een ring! Wij kunnen je hier leuke verhalen over vertellen. Zo hadden wij een stel waarvan je man zei dat hij absoluut geen ring wilde gaan dragen. Hij vond het niet meer dan logisch dat daarom zijn aanstaande TWEE ringen zou dragen. Eén voor haar en één voor hem.
Voor een ander echtpaar hebben we een ring ontworpen die perfect paste bij de trouwhanger voor de man. Op de plekken waar het collier door de trouwhanger ging, hebben we in de damesring de gaten gevuld met diamanten.
   Niet alleen een ring kan worden gebruikt als trouwsieraad. Wij maken ook hangers met eigen symboliek. Zo hebben wij eens hangers gemaakt met abstracte boten voor zeilers en hangers met letters in morsecode.

Ook een leuke: in plaats van vriendschapsringen maakten wij een set bij elkaar passende sleutelhangers. ZIJ kreeg de huissleutel van HEM, maar wel met een bijzondere en persoonlijke sleutelhanger eraan.

Heb jij ook een bijzonder idee voor een trouwsieraad of voor een aanzoek? Wissel met ons eens van gedachte en we komen tot een prachtige trouwsieraad dat er helemaal bij past.

Denk aan een trouwarmband, trouwketting of trouwcollier, met een trouwhanger, of denk aan een trouwhorloge, trouwoorbellen, trouwpiercing, bedenk het en wij denken met je mee.